Tennisles

Tennisles
 
Maar weinig mensen worden geboren met een natuurlijk tennistalent. Het nemen van les helpt zeker om de juiste manieren waarop je de bal kunt slaan, onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt tijdens de les ook aandacht besteed aan tactische aspecten van het tennisspel.
 
TV Linschoten heeft een contract met tennisschool Tennis4U van Rob van der Draai.
 
 
Tennisschool Tennis4U
 
Rob van der Draai is eigenaar van de tennisschool. Hij vertelt over zichzelf: Ik ben geboren op 16-3-1967 en in het bezit van Tennisleraar A en B licentie, Tenniskids licenties en ik ben eigenaar van Tennisschool Tennis4U.
 
Tennis4U is niet zomaar een tennisschool, Tennis4U staat bekend om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor leerlingen en verenigingen. Tennis4U werkt met gediplomeerde trainers die lang bij Tennis4U en bij een club werkzaam willen zijn.
 
De trainers van Tennis4U geven in de zomer bijna 700 mensen tennisles, zij werken daarbij zoveel mogelijk als team, hebben daarom regelmatig overleg en werken vanuit dezelfde visie, waarbij de speler centraal staat. Het voordeel hiervan is dat een wisseling, of een invalbeurt, van een trainer nauwelijks invloed heeft.
 
Onze trainers komen maandelijks bij elkaar om gecoacht te worden en elkaar te coachen zodat de lesmethodiek gegarandeerd blijft.
 
De basis van onze visie is dat wij het als onze belangrijkste taak beschouwen om onze leerlingen zo enthousiast mogelijk te maken voor de tennissport, zodat ze veel tennissen en gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging.We werken daarbij alleen met trainers met een licentie. Ons streven is om voor iedere vereniging een clubtrainer in te zetten die langdurig bij die vereniging werkzaam is en daardoor een echte clubtrainer wordt. Het aanspreekpunt van de vereniging.
 
Tenniscentrum Oudewater is de thuisbasis voor Tennis4U, hierdoor beschikt de tennisschool over een uitstekende binnenaccommodatie. Om deel te nemen aan onze aktiviteiten in Tenniscentrum Oudewater is het niet nodig is om lid te zijn van een vereniging.
 
In de zomer verzorgen wij de tennislessen bij TV Benschop, TV de Heksenmeppers, TV Linschoten, TV Moordrecht, TV Slagwaardig, TV Wiericke en in de hal van Tenniscentrum Oudewater.
 
In de winter geven wij les in de hal bij Tenniscentrum Oudewater, bij TV Benschop op cushion court, bij TV Linschoten op smash-court banen en bij TV Slagwaardig op French Court. Daarnaast verzorgen wij voor TV Moordrecht lessen op de buitenbanen, in sporthal de Zuidplas in Moordrecht en in de tennishal van GLTC Be Quick Gouda.
 
Voor onze tennisschool verzorgt Dennis Wolf de tennislessen bij T.V. Linschoten.
 
Als u vragen en of opmerkingen heeft, stuur dan aub een mailtje naar info@tennis4u.nl
 
Veel tennisplezier,
 
Rob van der Draai
 
 
Tennisleraar
 
Remco de Rijk is geboren op 28-11-1985. Hij vertelt: Ik geef les in Oudewater en Linschoten en doe dat met heel veel plezier. Mijn opleidingen bestaan uit de A- en B-licentie, Tenniskids en de applicaties Conditietraining en Mentaal. Naast het reguliere tennisles geven geef ik sinds deze winter ook tennisfit trainingen waardoor onze leerlingen fitter worden op tennisgebied.
In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer waar ik drie keer in de week voor train. Dit doe ik bij de Goudse hoofdklasser Jodan Boys.
 
 
Inschrijven Tennisles
Alle informatie over lesmogelijkheden en tarieven vind u op de pagina Linschoten op de site van Tennis4U.
 
Lesvoorwaarden
 
 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvlinschoten.com

Telefoon

0031348420483

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN
Nederland